Over Diversity Communications

Video en animatie agency

Wij zijn Diversity

Ons brein wordt dagelijks overladen met duizenden prikkels. Hoe zorg je ervoor dat juist jouw boodschap blijft hangen? Een video of animatie is ideaal om je verhaal effectief en op een originele manier over te brengen. Diversity Communications ontwikkelt creatieve concepten, animaties en videoproducties die jouw boodschap op een inspirerende en creatieve manier overbrengen.

Jong, gedreven en creatief. Dát is Diversity Communications. We nemen je mee in ons enthousiasme. Samen met een team van professionals zetten we iedere keer weer een topprestatie neer. Diversity Communications werkt samen met illustratoren, copywriters, cameraprofessionals en stemacteurs. Wij zorgen ervoor dat alles achter de schermen tot in de puntjes verzorgd is. Je hoeft alleen maar te genieten van het beeld dat je raakt.

Diversity Communications - Thibault van der Laan

Thibault 

Thibault gaat altijd voor een topprestatie. Een gedreven ondernemer met een enorme passie voor video en animatie. Dát is Thibault. Al vanaf zijn 12e houdt hij zich bezig met het maken van video’s en animaties. Bewegend beeld is écht zijn ding.

Thibault denkt in beelden. Hij ziet voor zich wat jij bedoelt. Als echte snelle schakelaar, wil Thibault altijd meer en beter. Elke uitdaging, gaat hij aan.

#techniek #applefanboy #nieuwstevanhetnieuwste #oogvoordetail #ondernemend #deeljepassie

Diversity Communications - Nathalie Verschueren

Nathalie 

Gedreven, jong, enthousiast en een echte communicatiedame. Dát is Nathalie. Als iemand gedrevenheid heeft uitgevonden, dan is zij het wel. Ze rondde haar hbo-studie Communicatie in drie jaar af en vond ook nog de tijd om volop werkervaring op te doen. In de tussentijd heeft ze haar master Communication- and Information Sciences aan de Universiteit van Tilburg succesvol afgerond, terwijl ze ook nog werkte bij een groot reclamebureau. Inmiddels is ze parttime bij ons op kantoor aanwezig, terwijl ze ook deel uitmaakt van de marketingafdeling van een groot bedrijf in de industriële automatisering.

Nathalie is de sterke schakel die het overzicht heeft en houdt binnen Diversity Communications. Een creatieve én bezige bij die begrijpt wat de klant voor ogen heeft. Geen uitdaging is te gek voor haar.

#nieuwsgierig #energie #bezigebij #hartvoorcommunicatie #klantcontact

Diversity Communications - Nathalie Verschueren
Diversity Communications - Mick Lemmens

Mick 

Mick is een ware animatieheld. Het After Effects bloed stroomt door zijn aderen en hij leeft en droomt in keyframes. Geef je hem een illustratie, dan blaast hij deze leven in. Het gehele Adobe pakket kent geen geheimen voor Mick. Met zijn creatieve animatie skills weet hij je keer op keer weer te verbazen.

Mick is de stabiele factor die ervoor zorgt dat ieder project een goed einde krijgt. Met een passie voor animatie en motion graphics is hij altijd op weg naar het beste resultaat en een tevreden klant.

#animatiebeest #techniek #motiongraphics #oogvoordetail #keyframeleven

Versterk ons team en bekijk onze vacatures.